Кадър: Нова твВчера се проведе знакова среща между Бойко Борисов и

...
Кадър: Нова твВчера се проведе знакова среща между Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Бойко се разкая и се извини на Путин: Бяхме в лоши отношения, но по-големия прощава. Аз съм виновния

Кадър: Нова тв

Вчера се проведе знакова среща сред Бойко Борисов и съветския президент Путин по отношение на Южен поток. Те се схванаха тръбата към Турция да мине през България, макар отхвърли от наша страна преди известно време.

" От името на българите съм признателен, че още веднъж се връщаме в газово-разпределителните си функции, които имаме на Балканите ", съобщи Борисов в ефира на Нова тв.

" Съжалявам, виждам, че и българската страна съжалява за неуспеха на плана " Южен поток ". Никой не се съмнява, че неговата реализация щеше да е доста преференциална за България ", сподели Путин.

" Аз знам, за тежките връзки, които имахме преди години, само че благодаря на сътрудника, че не е отмъстителен и в тази ситуация българо-руските връзки не се залагат на някой политик, бил той по-виновен или не, а е значимо бъдещето на стопанската система на двете страни. Радвам се, че стоплихме връзките, признателен съм на Путин за това, което нарави, тъй като постоянно аз съм бил отговорен, постоянно аз съм този, който е създавал напрежение. Накрая през натовска Гърция, натовска Турция, натовска Италия минаха газопроводите, а България, с цел да бъдем кардинални отказахме всичко и тогава бяха най-тежките ни връзки с Русия. Но по-големия прости ", съобщи премиера Бойко Борисов.



" Много ме смущава кой е старши и кой младши, тъй като нормално от старшия се чака той да заплаща ", пошегува се Путин
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР